webwinkel
Workshop minibeertjes

 

Vind je het leuk om zelf een minibeertje te maken, dan zijn er pakketjes te koop met duidelijke stap voor stap beschrijving met foto's.

Het pakketje is zeer compleet met patroon, stof, oogjes, bijpassend garen en neusgaren. Zelfs de vulling zit erbij zodat er niets aangeschaft hoeft te worden.

Je kunt kiezen voor een beertje van 5 a 6 cm met beweegbare armpjes en beentjes d.m.v. draadverbinding, of voor een iets groter beertje ca. 7 a 8 waarbij schijfjes worden gebruikt.

Kijk in de webshop (linker menu) voor diverse modellen en stofjes.

 

Vind je het leuk om gezellig samen met anderen een beertje te maken of heb je liever wat meer hulp, dan is het mogelijk om bij mij thuis (in Zoetermeer) een workshop te volgen.

In 2 dagen van 10.00 - 15.00 uur leer je een beertje maken met of zonder schijfjes. Het aantal mensen dat deelneemt is max. 5 personen, zodat er voldoende aandacht gegeven kan worden.

Voor mensen die i.v.m. de afstand liever 1 keer willen komen is er een mogelijkheid om het beertje thuis af te maken waarbij online hulp en tips gegeven wordt.

De prijs voor de workshop is afhankelijk van het gekozen beertje en het aantal dagdelen. Voor meer info kun je contact opnemen d.m.v. het contactformulier.

 

 
designed by Creaty (Copyright © 2013)