Over mij

Op deze website heb ik de gelegenheid om 3 van mijn grootste hobby's te combineren en te presenteren:

Het maken van poppenhuizen en miniaturen, waar ik al zo'n kleine 30 jaar interesse in heb;
Het maken van minibeertjes, die ik vanaf 1995 maak en een beetje uit de hand gelopen hobby is geworden, gewoon omdat het zo leuk is om te doen . . .
Het maken van websites. En wat is er mooier dan een website te maken van je eigen maaksels. Je wordt vanzelf weer gemotiveerd om nieuwe dingen te maken ! En je krijgt meer ervaring in het maken van websites, waar ook anderen graag gebruik van maken.

Het maken van poppenhuizen ligt nu een beetje stil, alhoewel ik steeds bezig blijf met ideetjes opdoen, maar het maken van beertjes is een soort bezigheidstherapie, gewoon lekker op de bank in de woonkamer met m'n spulletjes binnen handbereik.

Het geven van een workshop doe ik op speciaal verzoek, bij mij thuis. Doordat ik daar beperkte ruimte heb en de cursisten volledige aandacht wil geven, beperk ik het aantal deelnemers tot 4.

Mocht je hier belangstelling voor hebben dan kun je een berichtje achterlaten.

Toch wel leuk en bijzonder vond ik het dat ik een uitnodiging kreeg om een bijdrage te leveren aan het blad 'Poppen en Teddyberen', het werd geplaatst in het decembernummer van 2014.